Geriwell Oy:n COVID-19 tiedote asiakkaille

Hyvä asiakkaamme omainen/läheinen, yhteistyökumppani

Koronavirus leviää maailmalla ja Suomessa kovaa vauhtia. Koronaviruksen riskit ovat ikäihmisille ja riskiryhmille muita suuremmat. Asiakkaisiimme kuuluu ikäihmisiä, sekä riskiryhmään kuuluvia henkilöitä.

Koronaviruksen leviäminen koskettaa myös Geriwell Oy:tä. Varmistaaksemme asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyden ja turvallisuuden olemme ryhtyneet lisätoimiin vähentääksemme viruksen leviämisriskiä. Seuraamme jatkuvasti Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja STM:n tiedotteita tilanteesta. Aluehallintovirasto ja Essote ohjeistaa alueellisesti meitä terveydenhuollon  toimijoita.

PARAS TAPA TORJUA TARTUNTA ON PESTÄ HUOLELLISESTI KÄDET JA KÄYTTÄÄ KÄSIDESIÄ. Huomioithan myös yskiessäsi ja aivastaessasi nenäliinan käytön ja jos nenäliinaa ei ole saatavilla yskit/aivastat kyynärtaipeeseen. Muistathan käyttää aina kertakäyttönenäliinaa ja heittää käytetyn liinan heti roskiin.

Kuten kausi-influenssankin aikana, vältäthän nytkin mm. yleisiä sisäleikkipaikkoja tai vastaavia, jotta riski tartuntaan vähenisi. Jos perheessänne joku sairastuu kuumeeseen tai flunssaan, toivomme pikaista yhteydenottoa Geriwell Oy:hyn käynnin mahdollisen siirron miettimiseksi.

Olette meille tärkeitä ja siksi toimimme annettujen ohjeiden mukaisesti ja teemme kaikkemme turvataksemme kaikki kotikäynnit asiakkaillamme myös tämän epidemian aikana. Muistathan, että kotipalvelu voi toimittaa esimerkiksi ruokaostokset suoraan kotiovellesi, jos itse olet estynyt kaupassa käymään. Yhdessä voimme miettiä myös muita tapoja auttaa.

Koulujen ja päiväkotien mahdolliset sulkeutumiset tulevat vaikuttamaan käyntiaikoihimme ja toivomme jokaiselta ymmärrystä asian suhteen.

Jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön tai olet oleskellut koronavirusepidemia-alueella ja sinulle tulee alueelta poistumisen jälkeen 14 vuorokauden sisällä äkillisen hengitystieinfektion oireita, kuten kuumetta, yskää tai hengenahdistusta, ota puhelimitse yhteyttä terveysasemallesi.

Lisätietoja halutessasi ota yhteyttä palvelujohtajaamme Sari Hellmaniin p. 045 7262 802 tai sari.hellman@geriwell.fi